jótékonyság

2019.11.23. 07:00

„Pálferi” előadása hozza el a karácsony csodáját Tatára

Duplán is lélekemelő hétvége elé nézhet az, aki a Kristály hotelbe, illetve a Pálma rendezvényházba ellátogat a hét végén.

Sz. A.

Pálferi atya a boldog párkapcsolatról is beszélt Esztergomban

Fotó: W. P./24 Óra

Vasárnap Pál Feri atya, vagy ahogy már-már intézményesült a neve, „Pálferi” tart majd előadást Én, mi mindenki – az önmegvalósítás lehetőségei címmel az Angolkertben, 15 órától. A népszerű római katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása előtt a Pálmában pedig felállítják azt a karácsonyfát, amelyen gyerekek mézeskalácsra írt kívánságai kaptak helyet.

Ez immár a sokadik alkalom, amikor így segít a rászorulóknak az ország legrégebben működő szállodája. A hatalmas karácsonyfa az előadás után átkerül a Kristályba, és november 29-ig várja a jótékony lelkeket, akik szeretnének részt lehet vállalni abból, hogy szovátai (Tata romániai testvérvárosa) és a Komárom-Esztergom megyei bentlakásos iskolák hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát szebbé tegyük.

A mézeskalácsra írt kívánságokat lehet majd leszakítani a fáról. Ezzel kapcsolatban azt kéri, hogy az ajándékokat december 6-ig, csomagolatlan dobozban juttassák el a hotel recepciójára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában