felújítás

2019.11.20. 12:36

Két hétre lezárnak két útszakaszt Esztergom belvárosában

A Lőrinc utcában folytatja az ÉDV Zrt. a a biztonságos üzemeltetés érdekében szükséges csomóponti rekonstrukciókat.

F. M.

A Bazilika irányából jobbra kanyarodók figyeljenek

Forrás: beküldött

Folytatódnak az ÉDV Zrt. Esztergom belvárosában zajló felújítási munkálatai. A várhatóan két hétig tartó csomóponti rekonstrukciók ideiglenes forgalomkorlátozással járnak a Mária Valéria híd felé vezető Lőrinc utcában. A vízközmű-csomópontokban az elavult tolózárakat cserélik ki a szakemberek.

A Bazilika irányából jobbra kanyarodók figyeljenek (Fotó: beküldött)

A vízmű november 20-án a híd felé vezető oldalon zárt le egy útszakaszt, a javítási munkálatok várhatóan egy hétig tartanak majd. Emiatt változik a a Lőrinc utcára a Bazilika irányából bekanyarodó sáv forgalmi rendje. Az autóval érkezőknek ki kell kerülniük a felbontott és elkerített úttestrészt és a munkagépet. A kanyarodósáv végére kikerült egy kötelező haladási irányt jelző és egy STOP-tábla.

A munkálatok egy hétig tartanak majd (Fotó: beküldött)

A Lőrinc utca másik oldalán, a Széchenyi tér előtti területen egy hét múlva, november 27-én kezdi az ÉDV Zrt. a javítási munkálatokat. Emiatt a külső sáv egy szakaszát zárják majd le az érintett szakaszon. Ahogy arról korábban beszámoltunk, november első felében a Vörösmarty utca-Petőfi Sándor utca sarkán levő csomópontnál dolgoztak a vízmű szakemberei.

Az elavult tolózárakat cserélik ki az aknákban (Fotó: beküldött)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában