technológiák

2019.10.18. 08:36

Vomberg Frigyes séffel mutatták be a modern konyhát a Keriben

A modern konyhai technológiával ismerkedhettek meg a Tatabányai Szakképzési Centrum Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközép- és Szakiskolájába látogatók.

K. D.

Nyílt napot tartottak kedden a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában. A programon az általános iskolásoknak lehetőségük volt bepillantani az oktatási intézmény életébe: nyílt órákon és különböző interaktív foglalkozásokon vehettek részt.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Az egyik cégcsoport hazai vezetője, Szekeres Tibor elmondta, modern konyhai berendezéseket gyártanak. A Keri vendégeinek, séfeknek, tulajdonosoknak és a tanulóknak azt szerették volna megmutatni, hogy a technológiától nem kell félni, hiszen megkönnyíti a dolgukat, pénzt takaríthatnak meg és stabil minőséget eredményez eszközeik használata.

Az eseményen részt vett Vomberg Frigyes séf, aki a népszerű, Séfek Séfe című tévéműsorban is szerepel zsűritagként. Vomberg Frigyes a diákokhoz is szólt. Arról beszélt, a fiataloknak nincs más feladatuk, csak szorgalmasnak lenni és tanulni, szeretni azt, amit csinálnak.

– A mi szakmánk olyan, hogy fizikailag, fejben és esztétikailaig is a toppon kell lenni – fogalmazott Vomberg Frigyes.

A programon a berendezések működését is megfigyelhették a résztvevők, majd az elkészült fogásokat is megkóstolhatták.

Vomberg Frigyes a szakmájuk szépségéről, nehézségéről is beszélt a diákoknak (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában