gondoskodás

2019.10.12. 20:02

Újra segítő kezet nyújtott a BD a tatabányai Benedek Elek Óvodának

A Becton Dickinson Hungary Kft. tatabányai gyára kilenc évvel ezelőtt fogadta örökbe a Benedek Elek Óvodát és azóta nyújt segítő kezet az intézménynek.

Sugár Gabi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Kilenc évvel ezelőtt fogadta örökbe a Benedek Elek Óvodát a Becton Dickinson Hungary Kft. (BD). Az elmúlt években eszközbeszerzéseken túl, jelentős felújítások is a Kéz a kézben programnak köszönhetően valósulhattak meg az óvodában. Fátrai Zsuzsanna, az intézmény vezetője a BD idei támogatásának felhasználásáról szólt: jövőre, az óvoda felújításakor ebből az összegből antibakteriális műanyagot helyeznek el a csoportszobákban.

Fátrai Zsuzsanna és Sas Andrea a tanúsítvánnyal (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

Sas Andrea, a cég HR-igazgatója kiemelte: az elmúlt kilenc évben az ebédlő csempézése mellett ablakcserét, asztalok és székek beszerzését, s egy égetőkemence vásárlását is támogatták. Ma már kölcsönösen segítik, támogatják egymást – tette hozzá. A cég dolgozói önkéntes munkával, az óvónők változatos programokkal vannak jelen a BD nagyobb ünnepein.

Schmidt Csaba polgármester kiemelte: fontos, hogy az óvodák szépek legyenek, s ebben nagy szerepet vállalnak az örökbefogadók. Hozzátette: folytatódnak a fejlesztések, majd az elkövetkezendő öt éven belül megújítják a város összes óvodáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában