alakuló ülés

2019.10.31. 07:23

Új polgármesterrel az élén letette az esküt a tokodi képviselő-testület

A nagyközségben is megalakult az új képviselő-testület. A rendezvényen iktatták be hivatalába Bánhidi László polgármestert.

W. P.

Forrás: Tokod Nagyközség Önkormányzata

Tokodon az új polgármester a nyugdíjba vonult Tóth Tivadar utódjaként vezetheti a következő öt évben a települést. Az ülésen a képviselők, vagyis Bartl Zoltán, Czirkelbach Olga, Faragó Ferenc, Hársfai Zoltán, Horváth Mihály és Kindáné Győri Márta, valamint a bizottsági tagok is esküt tettek.

A testület döntése értelmében az alpolgármesteri feladatokat Czirkelbach Olga képviselő látja majd el, míg Bartl Zoltán képviselőt tanácsnokká nevezték ki. A pénzügyi ellenőrző bizottság elnökének Faragó Ferencet, képviselő tagjának Bartl Zoltánt, nem képviselő tagjának Korpásiné Pap Ilonát választották.

A népjóléti bizottság elnöki feladataival Kindáné Győri Mártát bízták meg, Horváth Mihály a képviselő tagsági, Nagy Károly pedig a külsős feladatokat látja el a jövőben.

Kardos Mihály plébános a vasárnapi szentmisén Isten áldását kérte az új önkormányzatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában