bemutatkozás

2019.08.16. 06:32

Szebb Tatát is szeretne az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje

A Kodály téri Zenepavilonnál mutatta be tatai polgármesterjelöltjét, Dr. Popovics Juditot csütörtökön az ellenzéki összefogás. Az abban részt vevő pártok helyi képviselői aláírták a választási megállapodást is, a pártok országos szinten is ismert és aktív politikusai jelenlétében.

Sz. A.

A Kodály téri Zenepavilonnál mutatta be tatai polgármester-jelöltjét, Dr. Popovics Juditot csütörtökön az ellenzéki összefogás.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

A Demokratikus Koalíció, a Momentum, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, valamint a Magyar Szocialista Párt Dr. Popovics Juditot indítja a polgármesteri székért októberben. A jogász-közgazdász szüleivel 1966-ban költözött Tatára, édesapja a híradó zászlóalj parancsnoka volt, iskoláit a Jázminban, a Vaszaryban és az Eötvösben végezte.

Bemutatkozó beszédében felidézte az Eötvös neves tanárait, és elmondta: a tatai évek a legszebbek voltak az életében. Programját részletezve kritikát fogalmazott meg a jelenlegi városvezetés döntéseivel, a tömegközlekedéssel, a parkolással, a Fényes állapotával és a Kristály fürdő jövőjével kapcsolatban is. Kiemelte: Tatát vissza kell vezetni a gyökereihez, emellett célja az is, hogy a város szebb, a mainál élhetőbb és gazdagabb legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában