falunap

2019.07.27. 09:37

Megyezászlót vett át a nagyigmándi polgármester

A közelmúltban rendezték meg a Nagyigmándi Nap elnevezésű falunapot, ahol mindenki megtalálhatta a számára legkedvesebb programot.

N. T.

A korábbi évek hagyományait folytatva idén is széleskörű összefogás jellemezte a Nagyigmándi Nap elnevezésű falunapi programot július 6-án, hiszen az önkormányzat mellett, a helyiek is aktívan bekapcsolódtak a szervezésbe. Délelőtt focibajnoksággal kezdődött az esemény, majd az önkormányzat látta vendégül partnereit.

A folytatásban fotókiállítás, játszóház és különböző kézműves foglalkozások, valamint borkóstoló is színesítette a napot. Az Őszikék Nyugdíjas Klub tagjai és a Nagyigmándi Pápay József Általános Iskola képviselői nagy lelkesedéssel közreműködtek a falunapon, ők palacsintával várták a vendégeket. Emellett az ügyesebbek a kürtőskalács- sütésbe is bekapcsolódhattak. Ebéd után Hajduné Farkas Erika polgármester köszöntötte a vendégeket, kiemelten Czunyiné dr. Bertalan Juditot, a térség országgyűlési képviselőjét és Popovics Györgyöt.

Az eseményen a megyei közgyűlés elnöke egy megyezászlót adott át a település vezetőjének. Popovics György úgy fogalmazott, hogy a zászló fontos jelképünk, amelyet óvni és követni kell, valamint utódainknak tovább kell adni. A köszöntők után a helyi fellépők műsorai következtek. A Szabadidőparkban lévő színpadon először az Árgyélus és a Kis Árgyélus Néptáncegyüttes lépett fel, majd a Zúgó Néptáncegyüttes, az Igmándi Hagyományőrző Egyesület, és a Harmónia Táncstúdió is bemutatta műsorát a szép számú érdeklődőnek. A folytatásban Gombás Ádám előadóművész és Pál Dénes is szerepelt a fellépők között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában