szezonnyitó

2019.06.03. 07:00

Nem csak a jó idővel lepte meg a családokat a Brigetio Gyógyfürdő

Nagyszerű idő és remek programok fogadták a látogatókat a Brigetio Gyógyfürdő szezonnyitó családi napján.

N. T.

Nagyszerű idő és remek programok fogadták a látogatókat a Brigetio Gyógyfürdő szezonnyitó családi napján.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

– Május közepén nyitott meg a fürdőnk strand része, azonban az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk. A várva várt jó idő azonban szombatra megérkezett és ennek köszönhetően több tucat család látogatott el strandunkra és élvezte a nem mindennapi programokat – mondta Radics Török Tímea.

A fürdő marketing vezetője hozzátette: a szezonnyitó családi napra érkező gyerekek, kísérőjükkel együtt ingyen használhatták a Brigetio Gyógyfürdő strandját. A pihenni és kikapcsolódni vágyók számos program közül választhattak, egyebek közt Te is lehetsz életmentő! címmel életmentési gyakorlatokat sajátíthattak el gyerekek és felnőttek egyaránt. Nagy sikert aratott a gyerekek körében Paprika Jancsi Csúzlizdája, valamint a fürdőbe látogatott Európa legnagyobb kiszabadulós játékparkja, a Trap Factory Indiana Jones elnevezésű mobil szabaduló szobája. A legkisebbeket kézműves kuckó várta a Kistáltos Óvoda óvónőinek köszönhetően.

Megtudtuk azt is, hogy a komáromiak az idén is megmérettetik magukat: a www.azevfurdoje.hu honlapon lehet voksolni a Brigetióra, az év regionális fürdője kategóriában. Az elmúlt évben a gyógyfürdő a verseny történetében eddigi legjobb helyezését érte el, Az év feltörekvő dürdője kategóriában országos hetedik, megyei szinten pedig első helyezést ért el.

További részletek a 24 Óra június 3-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában