felújítás

2019.05.02. 07:33

Modern orvosi rendelő készült Kecskéden

Újabb látványos beruházás a település történetében, ugyanis Kecskéden átadták megújult az orvosi rendelőt. Emellett orvosi eszközöket is beszerzett a település.

W. Zs.

Dr. Tuttervai István vérnyomást mér az új rendelőben

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A napokban átadták az „új” orvosi rendelőt, a fejlesztéssel újabb értékkel gyarapodott a település. A község központjában, a Fő utcában található épület felújítása vissza nem térítendő uniós forrásból és kormányzati támogatással valósult meg. Ezenkívül orvosi eszközök beszerzésére is lehetőség nyílt, több mint egy millió forint értékben. Grúber Zoltán polgármester a felújítás előzményeiről beszélt.

– Sikeresen pályáztunk a TOP keretében, a helyi egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című programra – mondta. Folytatta: ezután a kecskédi Tomayer Kft. elkezdhette a munkálatokat, ami magában foglalta az épület hőszigetelését és nyílászárók valamint a burkolatok cseréjét ezenkívül az akadálymentesített mosdó kialakítást.

Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője beszédében kiemelte, példamutató az az összefogás és a tenni akarás, ami Kecskédet jellemzi. Végül Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke is gratulált a fejlesztéshez és sok prevenciós kezelést kívánt dr. Tutervai István háziorvosnak.

Dr. Tuttervai István vérnyomást mér az új rendelőben
Fotó: Hagymási Bence / 24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában