évek óta hagyomány

2019.05.30. 20:00

Csaknem 50 tanár munkáját ismerték el a pedagógusnapon Nagyigmándon

Csütörtök délután tartották Nagyigmándon a Tatabányai Tankerületi Központ Pedagógusnapját. Az ünnepi eseményen köszöntötték a nyugdíjba vonuló és jubiláló intézményvezetőket, az iskolákból nyugdíjba vonuló pedagógusokat és a 40 évet közszolgálatban eltöltött tanárokat is.

Nagy Tamás

Csütörtök délután tartották Nagyigmándon a Tatabányai Tankerületi Központ Pedagógusnapját. Az ünnepi eseményen köszöntötték a pedagógusokat.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Évek óta hagyomány, hogy a Tatabányai Tankerületi Központ köszönti megyénk pedagógusait. Az idei rendezvénynek a Magos Művelődési Ház adott otthont, ahol csütörtökön Prostek Tamásné intézményvezető üdvözölte a jelenlévő pedagógusokat, az

intézmények vezetőit.

Ezután Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy méltó és helyénvaló, hogy egy-egy pillanatra, napra, ünnepi alkalomra felöltöztessük a lelkünket és a szívünket, és köszöntsük pedagógusainkat. – Azokat, akik gyermekeink számára megteremtik a tudáshoz jutást és a tudáshoz való odajutást, annak élményét és lehetőségét – emelte ki Czunyiné dr. Bertalan Judit.

Az ünnepi eseményen köszöntötték a pedagógusokat. (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

Vereckei Judit, a Tatabányai Tankerületi Központ igazgatója beszédében kiemelte, hogy a gyermekek oktatása és nevelése küldetés. – Értékeink továbbadása a következő generációra a legszebb és legnemesebb vállalások egyike, amelyet az ember tehet. Egyben felelősség is, hiszen hozzáértésükön, szakértelmükön, példamutatásukon emberi sorsok is múlhatnak – tette hozzá Vereckei Judit.

Az ünnepségen csaknem ötven tanár és tanító munkáját ismerték el, hiszen köszöntötték az intézményeikből nyugdíjba vonuló pedagógusokat, valamint azokat is, akik már 40 évet töltöttek el közszolgálatában.

További részletek a 24 Óra május 31-ei számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában