fejlesztések

2019.04.24. 10:49

Új napelempark alapkövét tették le Környén

1,6 milliárd forintból épül napelempark Környén a magyar Eurotrade Zrt. projektjeként. A park alapkövét kedden helyezték el.

Kemma.hu

Az Eurotrade Zrt. projektjeként napelempark épül Környén. A park alapkövét kedden Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség ország­gyűlési képviselője helyezte el.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

A magyar tulajdonú Eurotrade Zrt. öt megawatt teljesítményű napelemparkot épít, amelynek alapkövét kedden Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség ország­gyűlési képviselője és Szücs Attila a vállalkozás ügyvezetője helyezte el.

Szücs Attila elmondta, hogy a beruházás összege 1,6 milliárd forint, amely részben saját erőből, valamint tízéves futamidejű hitelből származik. Hozzátette: a projekt megtérülési ideje 8-10 év, és a társaság húsz évre kötött áramátvételi szerződést a MAVIR Zrt.-vel. Czunyiné dr. Bertalan Judit úgy fogalmazott, hogy aki napelemparkot épít, az a jövőnek épít.

A napelempark alapkövét Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség ország­gyűlési képviselője helyezte el. (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában