közösség

2019.04.13. 11:30

Kismotorokat is vásárol a komáromi óvoda a jótékonysági kampány nyereményéből

A komáromi Szivárvány Óvoda kapta a legtöbb szavazatot a Tesco Ön választ mi segítünk kampányában.

Nagy Tamás

Kismotorokra bőven elég az összeg

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

A komáromi Óvoda a családokért Alapítvány kapta a legtöbb szavazatot a vásárlóktól a Tesco „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű kampányán. Április 10-én szerdán Agócs Zoltán, a komáromi áruház vezetője és munkatársai fogadták a Szivárvány Óvoda apróságait és az óvónőket az áruházban, ahol egy rövid műsor és közös tízórai után átvehették a négyszázezer forintot szimbolizáló csekket.

Kismotorokra bőven elég az összeg (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

Az áruházvezető örömét fejezte ki, hogy ismét Komáromba került a győztesnek járó nyeremény.

– Az alapítvány a szavazatok csaknem 61 százalékát szerezte meg – emelte ki Agócs Zoltán. Pintér Jánosné a Szivárvány Óvoda intézményvezetője elmondta, hogy „Két keréken a Világ” címmel pályáztak a felhívásra, amely február közepén zárult le. A támogatásból kerékpárokat és kismotorokat szeretnének vásárolni idén a gyerekeknek, amelyeket az óvoda udvarán lévő KRESZ-pályán tudnak majd használni. Pintér Jánosné elmondta, hogy már második alkalommal szerezték meg a legtöbb szavazatot. – Tavaly egy taposóösvény épülhetett az óvoda udvarán – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában