újítás

2019.03.16. 09:00

Számos beruházás valósul meg ebben az évben Bábolnán: strand- és gyógyfürdő és épül

A strand- és gyógyfürdő építése, valamint a szabadidőpark kialakítása mellett számos kisebb beruházás is megvalósul idén Bábolnán.

Nagy Tamás

Forrás: 24 Óra

Dr. Horváth Klára polgármester elmondta, hogy a múlt évi tűzeset miatt a bábolnai Kisfaludy lakóteleptől egészen az IKR-ig megrongálódott a közvilágítás, amely március, április hónapban megújul.

– Ezen a részen egy modern napelemes közvilágítást valósít meg önkormányzatunk – emelte ki a polgármester. Emellett a volt Hetes major területén, új építési telkeket alakított ki korábban a városvezetés a fiatal betelepülőknek, illetve a bábolnai lakosoknak.

– Itt a csapadékvíz-elvezetéssel és az út kiépítésével kapcsolatos teendőket kezdjük meg ebben az évben, hogy megközelíthetőek legyenek az építési telkek – mondta dr. Horváth Klára.

A polgármester kitért arra is, hogy a Wesselényi Miklós utca és az Ácsi út mellett lévő területen korábban kivágták a védőerdőt, azonban idén újratelepíti azt a Vértes Erdő Zrt.

– Ez egy csaknem tízmillió forintos beruházás – emelte ki dr. Horváth Klára.

Újratelepítik a védőerdőt az Ácsi út mellett (Fotó: N. T. / 24 Óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában