válogatás

2019.03.03. 08:56

10 lélegzetelállító fotó a Farsang Kupáról

Minden évben lenyűgöző darabokkal rukkolnak elő az ételszobrászok a tatai Farsang Kupán. Nem volt ez másként ezen a hétvégén sem.

Kemma.hu

Minden évben lenyűgöző darabokkal rukkolnak elő az ételszobrászok a tatai Farsang Kupán. Nem volt ez másként ezen a hétvégén sem.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Kétség kívül a Farsang Kupa az év legínycsiklandóbb versenye, amelynek a Güntner Aréna otthont ad: a gasztronómiai seregszemlén számos ételkülönlegességet mutatnak be a versenyzők. A leglélegzetelállítóbbak persze az artisztika kategória versenymunkái, ezeről ugyanis első ránézésre senki nem mondaná meg, hogy nem szobrok, hanem ételek.

A verseny sokéves története során egyébként fel is nőtt egy olyan generáció, amely már országos nemzetközi szinten is megállja a helyét, elég csak Podmaniczky Krisztinára és Nyári Szandrára gondolnunk, vagy épp arra a Sztaracsek Ádámra, aki 2018-ban az ország tortáját is megalkotta.

Most újabb remekművek születtek, amelyekből a tíz kedvencünket meg is mutatjuk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában