digitalizáció

2019.02.02. 14:30

Így segítették a komáromi vállalkozásokat

A komáromi esemény célja volt többek között, hogy ösztönözzék a vállalkozások digitalizációs fejlődését.

N. T.

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. T.

Dr. Szerencsés László az iparkamara elnöke a rendezvénnyel kapcsolatban elmondta, nem véletlen a helyszínválasztás, hiszen Komárom dinamikusan és tudatosan fejlődő város.

Ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy a város vezetése szinte futószalagon jelent be egy-egy elnyert projektet, vagy vállalat idetelepülését.

A kamara feladata pedig, hogy lehetősége szerint mindenben segítse a komáromi cégeket is, amely jelen esetben az internetes megjelenés fontosságának bemutatása volt.

Az eseményen László Csaba IKT tanácsadó, Morvai Csaba, az nFC-Info Kft. ügyvezetője és Lőrincz Balázs, a COO Vállalkozás Vezérlő Kft. operatív igazgatója tartott előadást az érdeklődőknek.

Lőrincz Balázs elmondta: az esemény célja, hogy erősítsék a digitális gazdaságfejlesztést és ösztönözzék a vállalkozások digitalizációs fejlődését.

– Leginkább a mikro- és kisvállalkozások vannak lemaradva, hiszen nekik kevés forrás jut erre a célra, ezért érkeztünk most Komáromba, hogy segítsünk nekik megtenni az első lépéseket – emelte ki az operatív igazgató.

Hozzátette: ezután sem engedik el a vállalkozók kezét, hanem céljuk továbbra is egyfajta vállalkozó hídként üzemeltetni az e-marketing szoftverüket.

László Csaba IKT tanácsadót hallgatják (Fotó: N. T. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában