támogatás

2019.01.15. 10:58

Sportösztöndíjra pályázhatnak a tataiak

A tatai sportolók ismét nyújthatnak be pályázatot ösztöndíj elnyerésére, amelynek mértéke havi bruttó negyvenezer forint.

Kemma.hu/tata.hu

Forrás: Shutterstock

A tata.hu tájékoztatása szerint a „Viator” sportolói ösztöndíjra pályázatot nyújthat be minden tatai sportegyesületben sportoló személy vagy tatai sportegyesületből induló sportoló, aki olimpiai sportágban válogatott kerettag és a pályázat benyújtásának napján nem múlt el harminc éves.

Az ösztöndíj mértéke bruttó negyvenezer forint havonta. A díj megállapítására a pályázatot az érintett sportegyesület vezetőjének ajánlásával a pályázó sportolónak Tata Város polgármesteréhez kell benyújtania. A pályázatnak tartalmaznia kell az ösztöndíjra javasolt személy nevét, személyi adatait, lakcímigazolását, elért eredményeit, valamint az indoklást.

A sportolói ösztöndíjra vonatkozó jogosultságot Tata Város polgármestere állapítja meg. A jogosultság megállapítása esetén a támogatást a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal minden hónap 15-éig utalja a jogosult bankszámlájára. Az ösztöndíj folyósítását az érintett sportegyesület indokolással ellátott kérelmére a polgármester szüneteltetheti, megszüntetheti.

További információt a Tatai Közös Önkormányzati Hivatalban kérhetnek, Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintézőtől, vagy a 34/588-664-es telefonszámon, illetve [email protected] e-mail címen.

Az ösztöndíj pénzügyi fedezetét az EFOP – 1.5.2-16-2017-00043 Humán szolgáltatások fejlesztése Magyary Zoltán mintajárásában című projekt keretén belül biztosítja az önkormányzat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában