eredményhirdetés

2019.01.15. 11:00

Ezek a szerelmespárok voltak a megye kedvencei: íme az év párjai

Végsőkig kiélezett versenyben dőlt el, hogy ki legyen az év ifjú párja.

Kemma.hu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Több mint tizenkétezer szavazat érkezett az Év párja versenyen induló friss házasokra, mégis mindössze tizenhét szavazat döntött az első és a második helyezett között. Ez is azt mutatja, hogy mindvégig nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat ország-világnak a szerelmesek. A megye számos pontjáról kaptunk esküvői fotókat, klasszikusokat és extrémebbeket egyaránt.

A január 13-án éjfélkor lezárt szavazáson a legtöbb, 1509 voksot megszerezve az utónászutat a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa szállodába a bajnai Flóriánné Kovács Alexandra és férje, Tamás nyerte meg. A 2 fő részére és 2 éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és 3 tételes borkóstolóval 2019. január 16–június 21. és augusztus 25–december 22. között használható fel, akár hétvégén is.

Alexandra és Tamás

A második helyen, 1492 szavazattal a kesztölci pár, Kain Renáta és Péter végzett, így az övék lett a 15 ezer forint értékű gyertyafényesvacsora- utalvány.

Renáta és Péter

A harmadik helyen Kreitner-Thier Anita és férje, Kreitner Antal végzett, 1040 szavazattal. Ők is gyertyafényesvacsora-utalvány nyertek, 10 ezer forint értékben.

Anita és Antal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában