remény

2018.10.12. 07:00

A jószívű tatabányai motorosok is segítettek Kingán

A közelmúltban a Turul Népe Tatabányai Motorosok a városban négy keréken gurultak az első osztályos kislány megsegítéséért.

P. J.

Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra

Már régen fordult az elő, hogy a Turul Népe Tatabányai Motorosok személyautóval mentek volna valamilyen „hivatalos” eseményre. Márpedig a közelmúltban ez is megesett, hiszen négy keréken kanyarodtak be a Kós Károly utcába, ahol négy hatalmas zsáknyi műanyag kupakot adtak át Rositkova Bettinának.

Betti szervezte azt a gyűjtést, amely a leukémiában szenvedő Szenczi Kinga megsegítésére, gyógykezelésének támogatására indult. Kinga, a felvidéki hatéves kislány most első osztályos. A szervezőtől megtudtuk, hogy a Marcalházáról való kisbeteg kezelése – szerencsére – már két hete megkezdődött a kórházban. Ezért, a kissé marcona külsejű, ám jó lelkű társaság Bettinának nyújtotta át a „támogatást”, és mielőbbi teljes felépülést kívántak Kingának.

A Turul Népe Tatabányai Motorosok is támogatják Kinga felépülését
Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában