felújítás

2018.08.19. 14:51

Raktárból átalakított nőgyógyászati szakrendelőt adtak át Esztergomban

Betegvizsgálót és várótermet újított fel a TE Connectivity gyár beszállítói partnereivel összefogva az esztergomi Vaszary Kolos Kórház szülészetén.

P. O. Z.

Vaszary Kolos Kórház

Fotó: Beküldött

A csütörtöki átadóünnepen elhangzott: a felújítás nemcsak anyagi támogatást jelentett, de a Tyco dolgozói saját maguk végezték el a felújítás egyes részeit.

Csányi Zsolt, a TE Connectivity stratégiai igazgatója az átadás kapcsán elmondta, hogy felújítás során festéssel, burkolással, új radiátorok és egyéb gépészeti elemek beépítésével végezték el a munkát. A renoválást kevesebb mint egy hét alatt végezte el a Tyco húsz tagú brigádja. A csoport egy korábbi raktárhelyiségből alakított ki korszerű nőgyógyászati szakrendelő betegvizsgálót, illetve újított fel a gyermekágyas részlegnél lévő várótermet a hozzá tartozó folyosórésszel.

Szalkai-Tóth Nikoletta vezető szülésznő az ünnepségen elmondta, hogy az egymás mellett működő számos szakrendelést jól kisegíti a most átadott, kedvező körülményeket nyújtó vizsgálóhelyiség és a megújult váró.

(Borítókép: vaszary.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában