Helyi közélet

2018.06.22. 11:27

A Trans-Spednél nem csak egy rendszám vagyok

Horváth Ákos úgy fogalmaz, egy évvel ezelőtt szembe jött vele a Trans-Sped, azóta már a logisztikával foglalkozó cég egyik kamionját vezeti. Nem tervez váltást, biztos „parkolónak” tartja a magyar tulajdonú céget.

kemma.hu

Lujzi szeret utazni, már többször is elkísérte gazdáját, Horváth Ákost

Tatán, a vizek városában, egy nagy kamionparkolóban találkozunk, a „sajátja” mellett vár Horváth Ákos. Felesége éppen a kedvenc kutyáját adja a kezébe, amit mindjárt meg is magyaráz a sofőr.

Lujzi szeret utazni, már többször is elkísérte gazdáját, Horváth Ákost

– Most érkeztem haza, és már nagyon várt rám a kutyám. Lujzi is nagyon szeret utazni, mint a gazdája – mondja mosolyogva. – A leggyakoribb úticélom a csehországi Teplice városa, az AGC Glass Hungary Kft.-től szállítunk az ottani autóüveggyárba üveget. Az a jó ebben, hogy nem túl távoli a hely, így hétfő reggel elindulok, kedd estére már haza is érek, itthon alszom. Általában szerdán újra start, pénteken pedig újra itthon. A hétvégéim is legtöbbször szabadok. Erre nagyon figyelnek a fuvarszervező kollégák. Sok egyéb mellett ez az egyik érv amellett, hogy a Trans-Sped-nél dolgozom, de természetesen nem elhanyagolható a fizetés sem. Tulajdonképpen „nemzetközis” bért kapok úgy, hogy két naponta itthon alszok.

Habár a határ közel van, mégsem gondolkodik Ákos nyugatra költözésen, hiszen, mint mondja, annyival már nem lehet ott se többet keresni a mostani bérhez képest, hogy megérje itthon hagyni a családot. A Trans-Sped kamionsofőrje jól érzi magát, sokat van itthon Ákos a Trans-Spednél olyan kollégákra talált a gépjárművezetők, targoncások és az irodákból őket támogató munkatársak között, akik szeretnek vidáman dolgozni, és bizalommal tud hozzájuk fordulni bármilyen probléma esetén.

– Fontosnak tartom a humort, a jókedvet – mondja Horváth Ákos. – Baráti, családias a hangulat a cégnél. Odafigyelnek ránk a főnökeink. A fuvarozási csoport vezetőjéhez bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhatunk; ha egy mód van rá, megoldja. Sok fuvarozó céggel ellentétben a Trans-Spednél nem úgy kezelik a sofőrt, mintha egyszerűen csak egy rendszám lenne. Hosszú távra tervezem, hogy maradok.

A Trans-Sped Csoportnál a családbarát értékek mélyen gyökereznek. A vállalatcsoport ugyanis egy kis családi cégből lett közel 800 fős cégcsoport, amely a nagyvállalat nyújtotta stabilitást és családbarát légkört egyszerre képes biztosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában