nóta

2018.02.10. 08:34

Felvidéki megasztárossal állt össze Jolly, és a nyár slágerét ígérik

Ez lesz 2018 No roxa áj-a? Hamarosan kiderül.

Kemma.hu

Az annak idején a Megasztárban feltűnő, észak-komáromi Csonka Andreas az egyik legnépszerűbb mulatós sztárral dolgozik együtt.

– Goore volt az, aki felvetette a hármas együttműködés ötletét Jolly-nak. Mindketten tudják rólam, hogy kisgyermek korom óta nagyon közel áll hozzám a reggaeton, a raggamuffin világa. Aztán megkerestek azzal, hogy mi lenne, ha így hárman egy teljesen új hangzásvilágot hoznánk be a zeneiparba. Egy olyat, ahol az igazi partis reggaetont vegyítjük a rappel és a raggas énekkel. Nagyon örültem a megkeresésnek. Már csak azért is, mert hatalmas lehetőséget látok ebben az irányzatban – mondta el a sziakomarom.sk-nak Andreas.

A magyarországi Goore-val hosszú ideje jó barátságban van az énekes, de Jolly-val való szakmai kapcsolata is már több évre nyúlik vissza. Még 10 évvel ezelőtt találkoztak először Jolly egyik műsorában, ahol Andreas meghívott vendégként volt jelen.

A közös munkáról a Facebookra is került fel egy " target="_blank" rel="noopener nofollow">kis videó, ebből kiderül: a hármas bízik benne, hogy a nyár slágerét hozták össze, és már februárban jöhet is a klip.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában