Év párja 2017

2018.01.31. 14:39

Bemutatjuk a megye álompárjait: őket imádta a net

Több ezren ünnepelték a szerelmet 2017 ifjú párjaival. Mutatjuk, kik kapták a legtöbb szavazatot, akik ezzel akár az országos fődíjat is megnyerhetik.

kemma.hu

Forrás: shutterstock

Délben zárult Az év párja 2017 fotóversenyünk, ahol a négy legtöbb szavazatot kapó fiatal párt díjaztuk. Az második, harmadik és negyedik helyezett borcsomagot nyert, a győztesek pedig a tatai Old Lake Golf Hotel vendégszeretetét élvezhetik. De itt  még nincs vége!

A játékban összesen 95 ifjú pár vett részt, akikre a csaknem egy hónap során 12 ezernél is több szavazat érkezett. Valamennyiőjüknek gratulálunk, és hosszú, boldog házasságot kívánunk!

A szavazatok alapján pedig az alábbi négy pár volt a legszebb a megyében

Sára és Viktor Tatabányáról 1385 voksot gyűjtöttek

Szandra és Renátó Oroszlányból 1002 szavazattal a másodikak lettek
Éva és Ádám nem az Édenkertből, hanem Császárról küldték a fotót, ami 540 lájkot kapott
Kriszti és Misi ezzel a tatai fotóval 401 kedveléssel zárták a győztesek sorát

Bár a megyei verseny véget ért, olvasóink hamarosan tovább szavazhatnak: ezúttal azért, hogy a mi megyénk Év párja legyen az országosra bővült kihívás győztese. Péntektől voksoljanak, hogy Komárom-Esztergom megyéé legyen a dicsőség – és hogy Sára és Viktor nyerje meg a tiroli utónászutat.

A Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással tölthető 7 éjszakát a Neckermann ajánlotta fel a legnépszerűbb pár részére.

 (Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában