útzár

2018.08.27. 11:36

Tragédia az M1-esen: 19 éves lány halt meg a teherkocsiba csapódó pótkerék miatt

Baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Ács és Komárom között.

Kemma.hu

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

A helyszínen belehalt sérüléseibe az a 19 éves nő, akit eltalált egy pótkerék az M1-es autópályán augusztus 27-én délelőtt, miközben egy teherautóban utazott. Az Útinform tájékoztatása szerint a 91-es kilométerszelvényben történt a baleset.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy Győr irányába közlekedő tehergépkocsiba a szélvédőn keresztül eddig tisztázatlan körülmények között berepült egy pótkerék, ami eltalálta a tehergépjárműben utazó nőt. A helyszínre mentőhelikoptert riasztottak, annak le-és felszállásának ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

A forgalom fél 12 körül megindult, de óriási a torlódás a térségben.

A baleset néhány kilométerre a komáromi lehajtótól történt. Itt az árokba csúszott és elakadt kora reggele egy nyerges vontató. A katasztrófavédelem első tájékoztatása szerint hídpilléreket szállított, de a helyszínen megtudtuk: a jármű az ipari parkba vitt volna vasbeton tartókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában