őrizetben

2018.04.18. 10:45

Fúriaként tombolt a szomódi kocsmában

A szomódi M. Péter tagadja, hogy pénzt vett volna el, embereket inzultált és tört-zúzott, de a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint rablás bűntett, rongálás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 22 éves szomódi férfi ellen.

Mint mondták, a gyanúsított április 17-én délután egy szomódi kocsmánál inzultálta a vendégeket. Egyiküket megütötte, majd amikor a sértett távozott az italozóból, követte őt. Miután az bement a közeli dohányboltba, utána ment, berúgta az üzlet ajtaját, majd elvette a férfi pultra kihelyezett pénzét. Amikor a férfi visszakövetelte a pénzét, a gyanúsított megfenyegette őt. Ezután visszatért a kocsmába, ahol tovább zaklatta az ott lévő vendégeket, majd szétrúgta a terasz lépcsőjének fakorlátját és az italozó mellett lévő szemetest is megrongálta.

A vendégek egyike tett feljelentést a rendőrségen. A tatai rendőrök ezt követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit. M. Péter gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék#Szomód

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában