hét halálos áldozat

2019.03.11. 15:35

Megrázó részletek a mezőörsi tragédiáról

A hét halálos áldozatot követelő balesetben az elhunyt család mellett a kocsit kölcsönadó, háromgyerekes férfi is életét veszítette.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Heten haltak meg a 81-es számú úton, vasárnap történt balesetben, Mezőörsnél március 10-én vasárnap délelőtt.

Az egyik elhunyt testvére a " target="_blank" rel="noopener nofollow">Deltahíreknek azt mondta, hogy 37 éves nővére és 9 éves kisfia is az áldozatok között van. Ők ültek szerinte a vétlen kocsiban, két másik férfivel, valamint még az asszony 36 éves férjével. Az elhunyt apa információink szerint polgárőrként tevékenykedett Kisbéren. Az Audival a győri kórházból tartottak hazafelé, ahol a daganatos anyának volt előjegyzett vizsgálata.

Az Audi tulajdonosa, egy 25 éves kisbéri férfi volt, de most nem ő vezette az autót. Utána három kisgyermek maradt árván: a legnagyobb sincs még hatéves. A legfrissebb hírek szerint a családjának gyűjtést is szerveznek, napokon belül elérhető lesz az a számlaszám, ahol adományokkal tudják segíteni kislányait, családját. Mint megtudtuk, százezer forintos gyorssegélyt az azonnali ügyintézéshez utal nekik a kisbéri önkormányzat.

Az Audit az elhunyt apa és anya családi barátja, egy 45 éves férfi vezette. A család őt kérte meg, hogy segítsen eljutni nekik a győri kórházba. A kocsi tulajdonosa azzal feltétellel adta oda nekik a kocsit, hogy ő is velük megy Győrbe.

Arról, hogy milyen ereje volt az Audi és az előzés után megpördülő Opel ütközésének, egy szemtanú arról beszélt a Borsnak: a pillanatok alatt felcsapó lángok miatt esélyük sem voltak közelebb menni és segíteni a sérülteknek. Az Opelben egy majdnem 20 éves, rédei lány utazott, és 28 éves barátja vezette a kocsit. Mindketten életüket veszítették a balesetben. Úgy tudni, az előzésük után, egy kanyarban veszítette el uralmát a kocsi fölött a sofőr, így sodródott át a másik sávba, ahol a szabályosan közlekedő Audi oldalának csapódott.

Kisbéren rengetegen öltöztek feketébe, az iskolán is ott leng a fekete zászló. Az intézményben iskolapszichológus segítségét is kérték, ugyanis az áldozatok között van az egyik helyi kisdiák is. Az iskolában a kisfiú fotója mellett rajzokkal, mécsesekkel, virággal emlékeznek a gyerekekkel.

További részletek a 24 Óra március 12-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában