autóbérlés másképp

2018.01.20. 17:46

Nemcsak kocsit lopott, de egy férfit is megvert az egyik nyergesi tolvaj

Vádat emelnek három nyergesújfalui férfi ellen, akik társuk testvérének autóját kötötték el, ráadásul az egyik gyanúsított még garázdálkodott is utána.

kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 26 éves, egy 33 éves és egy 38 éves nyergesújfalui lakos ellen.

A három férfi 2017. november 17-én éjszaka elvitték 33 éves társuk testvérének autóját –annak tudta és beleegyezése nélkül. A gépkocsit a 38 éves férfi vezette. Az elkövetőket a rendőrök másnap hajnalban Dorogon, a Bécsi úton igazoltatták, majd az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

[caption id="" align="alignnone" width="667"]1 Az elkötött autó (police.hu)[/caption]

A 38 éves férfi ellen a jármű önkényes elvételén túl a rendőrség garázdaság vétség elkövetése miatt is eljárást indított, mivel az éjszaka folyamán Esztergomban tettleg bántalmazott egy férfit.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában