veszélyes helyzet

2019.04.09. 20:11

Fedélzeti kamera rögzítette a közlekedési horrort a tatabányai Ipari Parkban

A szabálytalanul parkoló kamionok miatt rendszeresen előzgetnie kell az autósoknak az Ipari Parkban. Egy ilyen helyzetnek majdnem ütközés lett a vége.

F. M.

Forrás: TV2

Majdnem karambol lett a vége egy előzésnek a tatabányai Ipari Parkban, számolt be a Tények. Egy autós egy álló busz előzésébe kezdett anélkül, hogy meggyőződött volna a szabad útról. Az előző autós így majdnem beleszalad a szembe sávban érkező autósba.

A videó tanúsága szerint a tatabányai Ipari Parkban a buszöblöt elfoglalják a kamionok, szabálytalanul parkolva az útszakaszon. Emiatt a munkásokat szállító buszok nem tudnak beállni a buszöbölbe. Ez arra kényszeríti az autósokat és más közlekedőket, hogy folyamatosan előzgessenek.

Racsné Galambos Gréta, a megyei rendőrkapitányság szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy évek óta probléma azon a szakaszon a műszakváltáskor kialakuló káosz. A szóvivő hozzátette: rendszeresen ellenőrzik a parkolást az Ipari Park azon részén.

Tatabánya más részén is rögzítettek videóra veszélyes helyzetet, amikor egy autós – sávot tévesztve – szembe ment a forgalommal a négysávoson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában