5000 forint alatt

2018.06.23. 10:49

Vásárolgatott a talált bankkártyával

Összesen négy alkalommal fizetett a talált bankkártyával a becsületes megtalálónak egyáltalán nem nevezhető esztergomi nő.

Kemma.hu/police.hu

Bankkártyás fizetés

Forrás: Shutterstock

Esztergomban az utcán talált egy bankkártyát J. Nikoletta még április 15-én. A kártyát eltette, majd több üzletbe bement, ahol azzal dohányárut és élelmiszert vásárolt. A bankkártya tulajdonosa miután észlelte, hogy kártyájáról pénzt költöttek, feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Nikolettát, akit április 26-án gyanúsítottként kihallgattak. A nő a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A gyanúsított ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A rendőrök a nyomozást a napokban lezártak, és a keletkezett iratanyagot az illetékes ügyészség részére vádemelési javaslattal megküldtek.

Címkék#Esztergom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában