Tárgyalás

2024.04.22. 17:59

Lövés dördült az ácsi szórakozóhelynél

A visszaeső bűnöző a szórakozóhelynél kezdett el balhézni. A támadó fellépése miatt lövés is eldördült.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint április 23-án tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki egy ácsi szórakozóhelynél balhézott. Lövés is dördült a visszaeső bűnöző támadása miatt. A tárgyaláson tanúk meghallgatásával folytatódik a bizonyítási eljárás.

Lövés is dördült

A vádirat szerint a többszörös visszaeső 2022. július 31-én hajnalban az ácsi szórakozóhely bejárata előtt kétszer meglökött egy férfit, amit egy harmadik férfi észlelt, ezért a támadót a további bántalmazás megakadályozása érdekében hátulról lefogta. A vádlott annak érdekében, hogy szabaduljon a fogásból, egy alkalommal, nagy erővel hátra fejelt, emiatt az őt fogó férfi szemöldöke felrepedt és vérezni kezdett. Miután az agresszor szabadult a fogásból, eltávolodott a szórakozóhelytől, azonban a szitkozódást tovább folytatva támadólag elindult a sértett irányába, aki az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét használva több alkalommal a levegőbe lőtt. A támadó a maró hatású gáz miatt felhagyott a cselekményével és távozott a helyszínről. 

A sértettnek a jobb szemöldöke felett zúzódásos sérülése keletkezett, bőre 4 centiméter hosszan felnyílt. A támadó cselekménye alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában