Elfogva

2024.03.20. 11:56

Tatabányai szatír: még biztosan a rácsok mögött marad egy ideig

Két héten belül két nőre is rátámadt V. K. Tatabányán. A 25 éves férfit még egy darabig biztosan letartóztatásban tartják. Mint megtudtuk, a szatír nem csak egy óvónőt támadott meg, de egy másik asszonyt is.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, sokan megnyugodtak, hogy a rendőrök elfogták a tatabányai szatírt. Azonban annak már sokan nem örültek, hogy a bíróság csupán egy hónapra rendelte el a letartoztatását. A Kemma.hu közösségi oldalán megosztott cikkéhez többen is hozzászóltak. Sokan nehezményezték, hogy a szatír egy hónap múlva újra szabadon jöhet-mehet, utána pedig akár őket is megtámadhatja az utcán. Azonban ettől senkinek sem kell tartania.

Két nőre is rátámadt két héten belül a tatabányai szatír. A 25 éves férfi letartoztatását egy hónapra elrendelték. Azonban ez nem azt jelenti, hogy utána szabadlábra kerül.
Az ügyészség javaslatára a bíróság meghosszabbította a tatabányai szatír letartoztatását
Fotó: police.hu / Forrás:  24 Óra

Még egy darabig a rácsok mögött marad a szatír

Most Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség eredményesen indítványozta az elkövető letartóztatásának a meghosszabbítását, így a tatabányai szatír három hónapot még biztosan letartóztatásban marad.

Ahogyan arról a Kemma.hu is beszámolt: a férfi a Sárberki lakótelepen támadt rá az óvónőre, ököllel ütlegelte az arcát. A vállánál meglökte, a földre taszította és szexuális cselekményre akarta rábírni. Ezek után a nőtől a pénze és a telefonja átadását követelte. Az asszony végül 3 ezer forintot adott át támadójának. Portálunkat az eset után az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta, hogy a 40 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Alig telt el pár nap, a férfi ismét akcióba lendült. Február 16-án Tatabányán, a Mártírok úton szintén molesztált egy nőt. 

A férfi korábban 4 alkalommal volt büntetve, legutóbb rablás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt 2023. szeptember 26-án szabadult a 3 év szabadságvesztésből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában