Körözések

2024.03.23. 09:18

Íme a 20 legkeresettebb nő Tatabányától Esztergomig, durva dolgokat tettek

Ártatlanak tűnő tekintetek és arcok, pedig súlyos bűncselekményeket rejtenek. A 20 legkeresettebb nő Komárom-Esztergom vármegyében sok turpisságot követett el.

Kemma.hu

Ismét a rendőrség körözési adatbázisában böngésztünk. Most azt kutattuk, Komárom-Esztergom vármegyében hány nőt és miért köröz a rendőrség. A rendszerben 20 nőre bukkantunk, akik a rossz utat választották. A 20 legkeresettebb nő bűnlajstromában a lopástól a gyermekprostitúcióig minden szerepel. Nézzük, kik ők és miért van velük szemen érvényben elfogatóparancs.

A 20 legkeresettebb nő kezén még nem kattant a bilincs
A 20 legkeresettebb nő kezén még nem kattant a bilincs
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Pápai Mónikát lopás miatt keresik a tatabányai rendőrök. A 44 éves nővel szemben a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot január 22-én.

Pápai Mónika
Forrás:  police.hu

Szendreiné Piti Anikót szintén lopás miatt körözik a megyeszékhely egyenruhásai. A 37 éves szentesi születésű nővel szemben a Miskolci Törvényszék adott ki elfogatóparancsot még 2023. december 6-án.

Szendreiné Piti Anikó
Forrás: police.hu

Újabb tolvaj a listán, Horváthová Ginát is a tatabányai zsaruk keresik. A 30 éves szlovák nővel szemben március 13-án adott ki elfogatóparancsot a Tatabányai Törvényszék.

Horváthová Gina
Forrás: police.hu

Sárközi Diána Szonja csalás miatt került be a legkeresettebb nők táborába. a 28 éves nővel szemben a Tatabányai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

Sárközi Diána Szonja
Forrás: police.hu

A szlovák állampolgárságú Kanicková Luciát lopás miatt keresik a tatabányai rendőrök. A 37 éves érsekújvári születésű nővel szemben 2022. január 18-án adott ki elfogatóparancsot a Tatabányai Törvényszék. 

Kanicková Lucia
Forrás:  police.hu

A 49 éves Farkasova Sonát szintén lopás miatt keresik a tatabányai egyenruhások. Vele szemben a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2021. június 24-én.

Farkasova Sona
Forrás: police.hu

Valentovicová Brigittát kábítószer birtoklása miatt körözik a megyeszékhely egyenruhásai. A 29 éves szlovák nővel szemben a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2021. augusztus 3-án.

Valentovicová Brigitta
Forrás:  police.hu

Veresné Nyitrai Alexandra jármű önkényes elvétele miatt került a tatabányai zsaruk látókörébe. A 34 éves esztergomi nővel szemben szintén a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2023. február 28-án. 

Veresné Nyitrai Alexandra
Forrás:  police.hu

A tatai Ollé Nikolettát kiskorú veszélyeztetése miatt vonnák felelősségre a tatai rendőrök. A 26 éves nővel szemben február 7-én adtak ki elfogatóparancsot.

Ollé Nikoletta
Forrás:  police.hu

Lakatos Katalin Glóriát lopás miatt keresik a tatai zsaruk. A 22 éves lánnyal szemben még 2023. július 19-én adott ki elfogatóparancsot a Tatabányai Törvényszék.

Lakatos Katalin Glória
Forrás:  police.hu

Fazekas Diána Grétát kábítószer birtoklása miatt keresi a tatai rendőrség. A 30 éves tatabányai nőt még nem sikerült elfogni 2021. november 30. óta.

Fazekas Diána Gréta
Forrás:  police.hu

Kanalas Katalint csalás miatt keresik a kisbéri egyenruhások. a 36 éves mátészalkai születésű nővel szemben 2023. december 27-én adták ki az elfogatóparancsot.

Kanalas Katalin
Forrás:  police.hu

Tóth Noémit lopás miatt körözi a komáromi rendőrség. A 30 éves tatabányai nővel szemben a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot február 9-én.

Tóth Noémi
Forrás:  police.hu

Cziborová Lillát kábítószer birtoklása miatt keresik a komáromi zsaruk. A 32 éves szlovák állampolgárságú nővel szemben 2021. július 8-n adtak ki elfogatóparancsot.

Cziborová Lilla
Forrás:  police.hu

A 20 legkeresettebb nő bűnlajstromában gyermekprostitúció is szerepel

Kalányos Rozáliát gyermekprostitúció kihasználása miatt keresi a komáromi rendőrség. Az 51 éves ráckevei születésű nővel szemben a Veszprémi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2023. február 8-án.

Kalányos Rozália
Forrás: police.hu

Karácsonyi Bernadettet kábítószer birtoklása miatt körözik a komáromi egyenruhások. A 28 éves tatabányai lánnyal szemben még 2021. február 3-án adott ki elfogatóparancsot a Tatabányai Törvényszék.

Karácsonyi Bernadett
Forrás:  police.hu

Trekács Krisztina Mariannát garázdaság miatt keresik az esztergomi rendőrök. A 35 éves komáromi nővel szemben az Egri Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2022. szeptember 7-én. 

Trekács Krisztina Marianna
Forrás:  police.hu

Horváth Mercedeszt lopás miatt körözi az esztergomi rendőrség. A 42 éves bukaresti születésű nővel szemben a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2020. július 14-én.

Horváth Mercedesz
Forrás:  police.hu

A lista legrégebb óta körözött tagja Sztojka Gyuláné, akit kiskorú veszélyeztetése miatt keresnek az esztergomi egyenruhások. A helyi 45 éves nővel szemben a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot még 2015. február 4-én.

Sztojka Gyuláné
Forrás:  police.hu

A dorogi Juhász Andreát csalás miatt keresik az esztergomi rendőrök. A 49 éves nővel szemben a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot 2021. augusztus 25-én.

Juhász Andrea
Forrás:  police.hu

A legkeresettebb 20 nő bűnei:

  • lopás
  • csalás
  • kábítószer birtoklása
  • jármű önkényes elvétele
  • kiskorú veszélyeztetése
  • gyermekprostitúció
  • garázdaság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában