Lekapcsolva

2024.03.21. 12:39

Három nőt támadott meg, három hónapig még biztos a rácsok mögött marad a támadó

Egy óra leforgása alatt 3 nőre is rárontott egy férfi az utcán. A támadó szerencsére kézre került, s így a tatabányai szatír mellett még egy darabig biztosan rácsok mögött marad.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatott bennünket, hogy az ügyészség indítványozta a három nőt is megtámadó férfi letartóztatásban maradását. Mint azt a főügyészség szóvivője elárulta, a támadó június 28-ig rácsok mögött maradhat, akárcsak a rettegett tatabányai szatír.

Az első, február 9.-i támadás helyszíne. A támadó itt próbálta földre teperni az óvónőt
Az első, február 9.-i támadás helyszíne. A támadó itt próbálta földre teperni az óvónőt
Forrás: police.hu

A szatír lekapcsolása után újabb támadó bukkant fel az utcákon

Mint arról korábban beszámoltunk, alig, hogy rendőrkézre került a rettegett szatír, újabb utcai támadás történt Tatabányán. A tatabányai hölgyek azt hihették, végre fellélegezhetnek, de rövid időn belül újra megtörtént a szörnyűség. Ráadásul egy óra leforgása alatt 3 nőre is rárontott egy férfi az utcán. Először kora reggel támadott egy nőre Tatabányán egy parkolóban, majd mindössze negyedóra múlva egy másik nőt támadott meg, akit a mellkasánál meglökött, s így a sértett a földre, hátára esett. Végezetül pedig egy benzinkút közelében azért támadta meg újabb áldozatát, hogy a telefonját erőszakkal elvegye. 

A támadó mellett a rettegett tatabányai szatír is rácsok mögött marad

Csupán 10 nap telt el az utolsó tatabányai nőtámadás és a mostani esetek között. Az egész február 9-én kezdődött. Akkor a Sárberki lakótelepen egy óvónőre támadt rá egy 25 éves szatír. Az akkori esettel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálattól megtudtuk, hogy a 40 év körüli asszony könnyebb sérülésekkel megúszta a sokkoló esetet. V. K. azonban ezután sem állt le. Február 16-án újabb nőre rontott, akit szintén molesztált. Végül még aznap elfogták a rendőrök.

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője egy nappal ezelőtt arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség eredményesen indítványozta az elkövető letartóztatásának a meghosszabbítását, így a tatabányai szatír három hónapot még biztosan letartóztatásban marad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában