Információk

2024.02.11. 13:20

Támadás Tatabányán: kiderült, hogy van az óvónő

Sárberekben péntek óta járja a hír, hogy egy férfi megtámadott egy nőt. A Kemma.hu az Országos Mentőszolgálatnál érdeklődött az asszony hogyléte felől.

Kemma.hu

A Ripost információi szerint egy óvónőt támadott meg egy férfi Tatabányán pénteken reggel, mikor előbbi egy játszótér mellett ment át. A Kemma.hu-nak egy olvasónk arról számolt be, hogy úgy tudják, a közeli tízemeletesekbe, egy pékségbe rohant be az asszony, nem sokkal később pedig a rendőrség és a mentőszolgálat is megérkezett a helyszínre. Egy helyi postás nyomán az a szóbeszéd járja a környéken, hogy a nőt bántalmazta is támadója, aki hajléktalan. Emellett azt is beszélik, hogy a férfi meg akarta erőszakolni az asszonyt. 

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a helyszínről egy 40 év körüli nőt szállítottak könnyebb sérülésekkel kórházba. A vármegyei rendőr-főkapitányságnál is érdeklődtünk az eset kapcsán. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás érdekeire tekintettel nem adott bővebb tájékoztatást az esetről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában