Tragédia

2024.03.29. 11:05

Halálos baleset Pilismarótnál: a Skoda sofőrje elhunyt, egy gyermek is megsérült

Újabb tragédia történt megyénk egyik útján, most Pilismarótnál, a 11-es úton csütörtök este. A halálos baleset egy emberéletet követelt, többen megsérültek.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, csütörtök este a 11-es úton történt frontális karambol Pilismarót térségében, ahol két személyautó ütközött. A helyszínre azonnal riasztották a mentőket és tűzoltókat is. Egy szemtanú szerint 3 mentőautó és 2 tűzoltóautó érkezett a karambolhoz. A halálos baleset egy emberéletet követelt.

A halálos baleset miatt teljes útzár volt az érintett szakaszon
A halálos baleset miatt teljes útzár volt az érintett szakaszon
Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy 19 óra 20 perckor kaptak bejelentést az esetről. Egy Skoda tért át a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő autóval. A Skodát vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

A tragikus balesettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot is. Kaszap Réka kommunikációs szervezőtől megtudtuk, hogy a balesetben egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudtak rajta segíteni. További két főt súlyos, két főt - köztük egy gyermeket - könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában