Baleset

2024.03.24. 14:04

Több ember az életét vesztette, amikor nézők közé csapódott egy versenyautó az Esztergom-Nyerges Rallyn

Halálos baleset történt az Esztergom-Nyerges Rallyn. Az első hírek szerint egy versenyautó csapódott a nézők közé. A versenyt azonnal félbeszakították.

Kemma.hu

Halálos baleset miatt azonnal félbeszakították az Esztergom-Nyerges Rallyt. Az Arrabona Rally Club tájékoztatása szerint a verseny első, Lábatlan és Bajna közötti szakaszán egy versenyautó csapódott a nézők közé. Az ORB2, ORB3 és Historic Rally Bajnokság versenyét a szervezők félbeszakították.

A police.hu beszámolója szerint több személy meghalt és többen megsérültek, amikor egy jármű lesodródott az útról, és a nézők közé hajtott. Mint írják, Lábatlan és Bajót között halálos tömegszerencsétlenség történt március 24-én kora délután. Az eddigi adatok szerint egy rallyversenyen részt vevő jármű, eddig tisztázatlan okból, lesodródott az útról, és a nézők közé hajtott. A jelenlegi információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek. A körülmények tisztázása folyamatban van. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában