Baleset

2024.03.30. 07:02

Halálos baleset történt a 117-es úton Esztergomnál

Az autó az árokba borult. A 117-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a baleset miatt, a mentés és a helyszínelés idejére.

Kemma.hu

Árokba borult egy autó Kesztölc és Esztergom között a 117-es főúton március 29-én, pénteken este. A balesetben egy személy életét vesztette.

A rendőrség szóvivője a dorogimedence.hu megkeresésére elmondta, hogy a bejelentés 21 óra 16 perckor érkezett, hogy a 117-es út 4-es és 5-ös kilométerszelvénye között árokba borult egy autó. A gépjárműben a sofőrön kívül egy utas tartózkodott. A baleset során a sofőr súlyos sérülést szenvedett, utasa a helyszínen életét vesztette. A baleset valószínűsíthetően vadelütés miatt történt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóból két beszorult embert az esztergomi hivatásos és a kesztölci önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. A mentés és helyszínelés idejére a 11-es út érintett szakasztát teljes szélességében lezárták.

Mint arról korábban beszámoltunk, március 28-án, csütörtökön Pilismarótnál történt halálos közúti baleset. Egy személy a helyszínen életét vesztette, két főt súlyos, míg kettőt – köztük egy gyermeket – könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában