Jókor, jó helyen

2024.03.11. 17:16

Graffitiművészeket kapcsolt le egy szolgálaton kívüli, szemfüles rendőr

Szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel egy beszélgetésre, amikor az egyik fiatal falfirkás élményeivel dicsekedett a barátjának. A graffitiművészeket hamar lekapcsolta az esztergomi zsaru.

Kemma.hu

Nem túlzás azt állítani, hogy szolgálaton kívüli kollégánk jókor volt jó helyen január 19-én – olvasható a police.hu oldalán. Mint írják, kollégájuk utazás közben arra lett figyelmes, hogy egy fiatal azzal dicsekszik éppen a barátjának, hogy Esztergomban graffitizett a társaival.

A graffitiművészek a város több pontján megmutatták falfirkás tudásukat
A graffitiművészek a város több pontján megmutatták falfirkás tudásukat
Forrás: police.hu

Hamar elkapták a graffitiművészeket

A beszerzett információ elégnek bizonyult, az esztergomi zsaruk a már megindított nyomozáshoz minden információt felhasználtak. Sikerült azonosítani az elkövetőket, két 17 éves budapesti fiatalt, valamint egy 20 éves bajnai férfit. A gyanú szerint Esztergomban több helyre is graffitiket festettek. Falfirka elhelyezésével elkövetett rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A bűncselekményt mindhárman beismerték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában