Családi terror

2024.03.17. 16:18

Boxzsáknak használta nevelt gyerekeit, terhes feleségét sem kímélte a gonosztevő apa

Az ügy másodrendű vádlottjával kapcsolatban a 2023. október 16-án tartott előkészítő ülésen már ítélet született. Az Esztergomi Járásbíróságon március 18-án, hétfőn bizonyítási eljárás folytatódik annak a bántalmazó férfinak a tárgyalásán, aki éveken át rettegésben tartotta nevelt gyerekeit és a feleségét.

Kemma.hu

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, az eddig öt alkalommal büntetett elsőrendű vádlott a másodrendű vádlottal házastársakként nevelték együtt a másodrendű vádlott nő korábbi házasságából született két fiú- és egy lánygyermeket, valamint a később született 3 közös gyermeküket. Az ügy sértettjei a nő házasságba hozott gyermekek, a bántalmazó pedig a nevelőapa.

A férfi a nevelt gyerekeket a kezdetektől fogva nem szerette, a két fiút 2018. nyarától 2022. augusztusáig minimum húszszor ittas állapotban bántalmazta oly módon, hogy megfejelte őket, a padlóra kellett feküdniük, majd bakanccsal testszerte megrugdosta a gyerekeket, vagy a lakásban a falhoz kellett állniuk, egy pohár vizet a fejük fölött tartva, és ha a pohárból kiloccsant a víz, akkor a nevelőapa a gyerekek fejét ököllel megütötte.

A bántalmazások következtében a 2018-ban 7 és 10 éves gyerekeknek nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülései keletkeztek. Azért, hogy ne derüljön fény ezekre a bántalmazásokra, a gyermekek napokig nem mehettek ki a házból.

A vádlott 2022. márciusában az egyik gyerek fejét beleverte az udvaron lévő lépcsőbe is. A gyerekek anyját sem kímélte. Rendszeresen bántalmazta őt a kicsik szeme láttára is oly módon, hogy ököllel ütötte, megrugdosta, leköpte őt.

A férfi akkor is többször bántalmazta a nőt, amikor az állapotos volt. 2021. decemberében az akkor már mindenórás kismama fejét ököllel ütötte és belerúgott a hasába is. 2022. szeptember 25-én olyan súlyosan bántalmazta a nőt, hogy kórházba kellett szállítani.

A 2010-ben, az anya első házasságából született lánynak a vádlottak közös gyermekeire napi szinten kellett vigyáznia. Ő fürdette őket, éjszaka felkelt hozzájuk, játszótérre vitte őket, emellett takarított, főzött, mosott, mindeközben anyja, az ügy másodrendű vádlottja sok esetben feküdt az ágyban és a tévét nézte. A gyermek a fenti feladatok elvégzésében annyira elfáradt, hogy az iskolában több alkalommal elaludt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában