Rossz manőver

2024.03.17. 07:16

Ezért borult fejtetőre egy autó az M1-esen

Egy félresikerült előzés miatt alakult ki a hét kilométeres dugó az M1-es autópályán. Egy baleset miatt volt forgalomkorlátozás.

Goletz-DeáK Viktória

Hét kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán március 14-én, amikor tetejére borult egy személyautó a 61-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Vértesszőlősnél. Mint arról beszámoltunk, a tatabányai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték a baleset a műszaki mentését. Az egységek áramtalanították a járművet. 

Egy félresikerült előzés miatt alakult ki a hét kilométeres dugó az M1-es autópályán. Egy baleset miatt volt forgalomkorlátozás.
Az M1-es autópályán a baleset miatt 7 kilométeres sor alakult ki 
Fotó: Sz. A. / Forrás: 24 Óra

A vármegyei rendőrkapitányságtól megtudtuk, hogy mi okozta a balesetet.

– Az autópályán reggel 5:25 perckor a 61 kilométerszelvénynél 43 éves román sofőr hajtott Budapest felé, amikor előzés közben túlkormányozta a járművet és a belső szalagkorlatnak ment. Az ütközéstől fejtetőre állt, a balesetben pedig könnyű sérülést szenvedett – válaszolták a rendőrök a megkeresésünkre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában