Rosszul lett

2024.02.05. 09:49

Bajba jutott, átfagyott nőt mentettek a Pilisben a rendőrök

Egy mezőgazdasági területen, az árokban ülő nőről kaptak bejelentést a rendőrök február 3-án, szombaton. Azonnal a helyszínre siettek.

Kemma.hu

Árokban ülő nőről érkező bejelentés nyomán indultak bevetésre a pilisvörösvári egyenruhások február 3-án. Második napja kucorgott a hidegben. A bokros, fás, susnyás környezet takarásából már integetett a rendőrautó láttán. 

A nő rosszul lett és elesett, fájt a mellkasa, háta, lába, nem tudott felállni, menni, de hiába kiabált és integetett, nem vették észre. Szerencsére szombaton reggel valaki mégis felfigyelt rá, és értesítette a 112-t, így még időben érkezhetett a segítség.

A nő a vizes ruhájában teljesen átfagyott, vacogott, a beszéd is nehézkesen ment már neki. A rendőrök hamar átsegítették a meleg szolgálati autóba, mentőt hívtak hozzá, ám végül inkább inkább az ügyeletre vitték, hogy még gyorsabban részesüljön orvosi ellátásban.

A vizsgálatokra és a mentőkre várakozás közben egy rendőrnő megetette, megitatta a nőt, akit a mentők később kórházba vittek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában