Balesetveszély

2024.01.26. 15:45

Videón az M1-esen történt tömeges durrdefekt

Megdöbbentő videó látott napvilágot a keddi tömeges durrdefektről.

Kemma.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, kedden Hegyeshalom felé a 78-as kilométernél egy teherautótól vasdarabok hullottak a burkolatra, emiatt pedig csaknem 50 autó kapott defektet és 7 kilométeres torlódás alakult ki. Azóta az MTI is kiadott egy közleményt  azzal kapcsolatban, hogy a Generali Biztosító már megkezdte a bejelentett kárigények rendezését azoknak a gépjárműnek az esetében, amelyek az M1-es autópályán egy kamionról leesett fémdarabok miatt defektet kaptak vagy megsérültek.

A BpiAutósok hivatalos közösségi oldalukon osztottak meg egy videót, amelyen jól látszik, hogy a leállósávba már egyre több autós kényszerül félreállni.

A Kemma.hu is idézte a TV2-nek nyilatkozó kamionsofőrt, akinek mintegy 400 ezer forintos kárt okoztak. Valusz Erik a Tényeknek elmondta, hogy először azt hitte, jég van az úton, mert valami úgy ropogott a kamion alatt. Nem állt meg egyből, de gyanús lett neki, hogy sorra húzódnak le a járművek. Tizenegy darab lemezt vettek ki a gumikból.

Nagy szerencse, hogy baleset nem történt az eset kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában