Szexuális erőszak

2024.01.24. 06:13

Undorító: torkához szorított ollóval vette rá a nőt, hogy nyissa ki a száját

A szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján az Esztergomi Járásbíróság elsőfokú ítéletet hozott.

Kemma.hu

Az ügyészség indítványa alapján, mint azt dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, a járásbíróság előkészítő ülésen 6 év 4 hó fegyházbüntetésre, 7 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki többször is szexuális cselekményekre kényszerítette a vele élettársi kapcsolatban lévő nőt.

A vádirati tényállás lényege szerint a férfi és a 2004. szeptember 1-jén született nő 2022. júniusban megismerkedtek egymással, majd júliusban élettársi kapcsolatot létesítettek. 2022. szeptember 27-én este a vádlott odafeküdt az aludni készülő nő mellé, két kézzel megfogta a fejét és orális cselekményre kényszerítette.

A nő mondta a vádlottnak, hogy ő ezt nem akarja, mire a férfi több alkalommal pofon ütötte. Ezután a sértett felkelt az ágyból, majd ijedtében háttal az ágynak, a földre guggolt. A vádlott ekkor kivett a táskájából egy ollót, odament a sértetthez, a fejét a hajánál fogva hátrahúzta, az olló élét a sértett torkához szorította, és megfenyegette.

A nő az erőszak és a fenyegetés hatására teljesen megtört, és végül eleget tett a férfi kérésének, és őt orálisan kielégítette őt. Az elkövető 2023. május 21-én is szexuális cselekményre kényszerítette a sértettet.

A bíróság a vádlottat 6 év 4 hónap fegyházbüntetésre, 7 év közügyektől eltiltásra ítélte. Mint azt Puskásné Sárközi Ritától, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkárától megtudtuk, a bíróság egy korábbi ítéletben, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt kiszabott 8 hónap börtönbüntetés végrehajtását is elrendelte. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be. Az ítélet kihirdetését követően az ügyészség indítványára a bíróság a vádlott letartóztatását fenntartotta, a végzés végleges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában