Szolgálaton kívül

2024.01.04. 11:59

Szilveszterkor sem pihent a neszmélyi rendőr: rongálót csípett nyakon Tatabányán

Egy szolgálaton kívüli neszmélyi rendőr csípett nyakon egy rongálót Tatabányán szilveszterkor.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség közösségi oldalán számolt be arról, hogy a rendőr szabadidejében is rendőr. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy egy szolgálaton kívüli egyenruhás csípett nyakon egy rongálót Tatabányán.

Mint írták: a neszmélyi körzeti megbízott szabadidejét töltötte szilveszter éjjelén, amikor Tatabányán, az egyik lakótelepen felfigyelt egy nőre, aki festékszóróval egy feliratot fújt fel az egyik ház falára. Azonnal szolgáltba helyezte magát, megakadályozta a további rongálást. Közben értesítette szolgálatban lévő munkatársait, akik a helyszínre érve elfogták az elkövetőt. A 25 éves nő ellen rongálás miatt indult büntetőeljárás a Tatabányai Rendőrkapitányságon.  

Eredményes intézkedéséért Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője Körmöndi István rendőr törzszászlóst jutalomban részesítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában