Fejlemény

2024.01.25. 18:17

Rács mögött marad az esztergomi szomszédgyilkos

Emberölés bűntette miatt folyamatban lévő ügyben a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása 2024. április 6-ig történő meghosszabbítását annak a férfinak, aki 2023. február 3-án ököllel ütötte áldozatát olyan szinten, hogy belehalt a sérüléseibe.

Kemma.hu

Az indítvány alapján a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája ülésen fogja az elkövetőt meghallgatni, azt követően hozza meg végzését.

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő férfi 2023. február 3-án Esztergomban szóváltás után a sértettet ököllel, több alkalommal a fején és testén megütötte, aki a bántalmazás eredményeként a helyszínen életét vesztette, halála a fejen elszenvedett sérülések miatt következett be.

Az eddigi eljárás során az elkövető a cselekményt elismerte, azzal védekezett, hogy ittas volt, mindenre nem emlékszik, a sértett támadott rá. A nyomozó hatóság az ügyhöz egyesítette azt a nyomozást, amelynek tárgya az, hogy az elkövető 2022. november 6-án ittas állapotban volt élettársát késsel hadonászva megöléssel fenyegette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában