Kattant a bilincs

2023.02.04. 08:31

Emberölés Esztergomban: elfogták a 28 éves férfit, aki halálra verhette a szomszédját

A rendőrségre február 3-án érkezett bejelentés, hogy egy férfi esztergomi családi házának udvarán fekszik. A mentősök megállapították, hogy már nem él.

Kemma.hu

Egy esztergomi családi háznál történt a tragédia

Forrás: police.hu

Február 3-án, pénteken kora délután érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy férfi esztergomi családi házának udvarán fekszik. A kiérkező mentősök megállapították, hogy már nem él, valamint azt is, hogy bántalmazás áldozata lett.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki. A gyanú ezek alapján egy, a sértett szomszédságában lakó férfira terelődött, aki korábban összeszólalkozott a sértettel, majd megverte a 70 éves férfit.

Emberölés esztergomban
Az idős ember az udvaron feküdt
Forrás: police.hu

A nyomozók a bejelentést követő 30 percen belül otthonában fogták el a feltételezett elkövetőt. A 28 éves B. J. ellen emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. A férfit a Komárom-Esztergom vármegyei nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!