Jókor, jó helyen

2024.01.03. 07:34

Életet mentett Tatán a a szabadnapos komáromi mentőautó sofőr

Kezetés közben lett rosszul az a férfi, akihez Tatára kérték a mentők gyors segítségét. Még félre tudott állni, mielőtt elvesztette az eszméletét.

Kemma.hu

Az Országos Mentőszolgálat szabadnapos komáromi gépkocsivezetője éppen a gyermekeiért ment az iskolába, amikor meglátta, hogy egy autóban egy férfi a kormányra dőlt. A férfi még félre tudott állni, de segítséget kérni már nem tudott, eszméletét vesztette. A szabadnapos hős azonnal a segítségére sietett és megvizsgálta a férfit, aki ekkor már nem lélegzett. Az esetről közösségi oldalán számolt be a mentőszolgálat.

Az életmentő rögtön kimentette a beteget, majd megkezdte az újraélesztést, miközben egy szemtanút megkért, hogy értesítse a mentőket, akik perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést. Az időben megkezdett szakszerű segítségnyújtás végül sikerre vezetett és a 80 év körüli  férfit kritikus állapotban szállították kórházba a mentők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában