Segítség

2024.01.09. 18:10

Bajba jutott idős lakoshoz, égő fatárolóhoz is riasztották a sárisápi tűzoltókat

Eseménydúsan indult az új esztendő a sárisápi önkéntes tűzoltók számára, akiket január 8-án, hétfőn korán reggel egy bajba jutott idős hölgy otthonához, majd késő este egy égő fatárolóhoz is riasztottak.

Idős lakoson segítettek, égő fatárolóhoz siettek a sárisápi tűzoltók

Forrás: beküldött

Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp (ÖTES) csapata a szervezet Facebook oldalán számolt be arról, hogy hétfőn reggel Annavölgyre kellett vonulniuk. Szabó Imre parancsnok elmondta, hogy a Gondosóra rendszer jelzése szerint egy 87 éves hölggyel nem sikerült kapcsolatba lépni, telefonon nem volt elérhető, így a műveletirányítástól kapott riasztás nyomán helyszínre siettek. Mire kiérkeztek, az idős lakos már jobban volt, a rendőrség átvette a helyszínt, a lakót pedig átadták a mentősöknek.

Aznap késő este újabb SMS riasztást kapott az egység, miszerint Sárisápon, a Fő utcában egy családi ház melletti fatároló gyulladt ki. Az önkéntesek hét fővel vonultak a tűzeset helyszínére, majd az előkészületek után megkezdték az oltást, végül átadták a terepet a bajnai és nyergesújfalui hivatásos kollégáknak, majd éjfélt követően elvégezték az utómunkálatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában