Lopás

2023.12.05. 04:00

Több garázst is végiglopott az esztergomi tolvaj trió: biciklitől kezdve a pálinkáig mindent vittek

Az Esztergomi Járásbíróság december 5-én folytatólagos tárgyalást tart az ügyben, melyen ítélethirdetés várható.

Kemma.hu

A vádirat szerint három férfi 2021. január 6-án éjszaka egy esztergomi garázs ajtajáról a lakatot lefeszítette, onnan szerszámokat és kerékpárokat loptak el, összesen 266 ezer forint értékben, majd a kerékpárokon távoztak a helyszínről. 

A vádlottak 2021. január 6-án este a garázssoron az egyik garázs ajtaját felfeszítették, onnan 50 ezer forint értékben vittek el horgászfelszereléseket, és szerszámokat. A három férfi két másik garázsból is lopni akart, az egyik ajtaját nem sikerült felfeszíteni, a másik garázsban kutattak, de számukra értékkel bíró tárgyat nem találtak. 

A vádlottak közül ketten egy nyitva hagyott gépkocsiból szerszámokat és GPS-t vittek el összesen 28 ezer forint értékben, valamint egy garázsból törött távcsövet, régi evőeszközöket, jelvényeket, és pálinkát vittek el. A három férfi közül az egyik ötször volt büntetve, többszörös és különös visszaeső, míg ketten büntetlen előéletűek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában