Súlyos testi sértés

2023.12.04. 16:54

Piásan verte, terrorizálta élettársát a tokodi férfi, az életét is többször veszélyeztette

Az Esztergomi Járásbíróság december 5-én tartja első tárgyalását a férfi ügyében, melyen a bizonyítási eljárás veszi kezdetét.

Kemma.hu

A vádirat szerint a férfi 2019. június 2-án az élettársát többször fejen ütötte, ezzel neki nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott, de a bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is. 

Az illető 2021-ben a tokodi lakóhelyükön a nőt többször megpofozta, ököllel megütötte, emiatt felrepedt a szája. 2022 tavaszáig szinte minden hétvégén ittas állapotban ordítozott a sértettel, szidalmazta, összetörte a berendezést. 

A férfi 2022. április 10-én poharat, üveget tört össze, majd legalább két alkalommal megütötte a sértett orrát, kétszer a szemeit, egy alkalommal pedig a száját, majd megfogta a nyakát, annál fogva rángatta, miközben azt mondta, hogy „megfojtja és beleteszi az emésztőbe”. A sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, a bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására. A nő a lányától kért segítséget, akit ezután telefonon azzal fenyegetett meg a férfi, hogy ha odamegy hozzájuk, akkor megöli. 

A vádlott büntetett előéletű, őt 2015-ben a bíróság ugyancsak az élettársa sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt 1 év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában