Elfogva

2023.12.15. 06:10

Ácsi műhely elől csórta el az autót K. I., a rendőröket látva cseles akart lenni

Ácsi szerelőműhely elől vitte el a 35 éves férfi a kocsit.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Komáromi Rendőrkapitányság egyenruhásai Ácson, a Komáromi utcában vettek észre egy autóst, aki látva a szolgálati gépkocsit gyorsított, majd egy kis utcába gyorsan befordult, és megállt. A rendőrök végignézték, ahogy a sofőr a bal hátsó ülésre tornászta hátra magát. Hamar rájöttek, miért mászott oda.

Megállapították, hogy K. I. vezetési jogosultságát a rendőrség szüneteltette, mivel korábban bódult állapotban vezetett, illetve még körözték is. A kocsival sem volt semmi rendben, sem biztosítással, sem érvényes műszakival nem rendelkezett, sőt még ki is vonták a forgalomból. Ráadásul kiderült, hogy a 35 éves elkövető engedély nélkül vitte el a kocsit egyik ismerősének háza elől, ahol szerelési munkálatok miatt parkolt.

K. I.-t a rendőrök őrizetbe vették, jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárás, a többi jogsértés miatt pedig szabálysértési eljárás indult ellene.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában